iPadoma’s top apps voor oma’s

iPadoma’s top apps voor oma’s

Als u eenmaal weet hoe u apps kunt aanschaffen en installeren dan kunt u op zoek naar voor u interessante apps. Wij bekijken iedere week een app voor u en beschrijven die hier.

NS Reisplanner XtraPlan uw reis van station naar station. Heel gemakkelijk, om ook de prijs te bereken. Daarbij staat er ook nog eens aangegeven of er vertragingen zijn, op welk perron u moet zijn en hoeveel overstappen er zijn.

Skype voor iPadNaast de standaard Facetime (vanaf iPad2) is er ook Skype. Met deze app kunt u gratis bellen met familie en vrienden via internet. Dat scheelt weer een boel…o ja en zet voor de grap de camera eens aan, zwaaien is toegestaan.

AppieNeerlands trots, de winkelketen Albert Heijn, heeft een geweldige app. Zoek uw recepten uit op ingrediënt en stel uw boodschappenlijstje samen. Voor het zoeken van de lekkerste recepten, een zeer mooie app.Het is een iPhone app, maar werkt prima op uw iPad.

NU HDHet laatste nieuws van Nu.nl, de internetsite waar het beste nieuws op wordt verzameld. U kunt zelf regelen welk nieuws u het belangrijkste vindt met deze app. De apps van de dagbladen zijn ook mooi, tenslotte is dat een krant, dit is gratis en goed.

Wordfeud - Bertheussen ITHet alternatief voor Scrabble, speel met uw kinderen en kleinkinderen. Niemand die Wordfeud tegenwoordig niet kent….het favoriete bordspelletje alleen dan op de iPad zonder dat u de tafel hoeft op te ruimen.

Allerhande - Media Partners Group B.V.Allerhande het bekende tijdschrift van de Albert Heijn, alleen dan voor de iPad. U grijpt er dus nooit meer naast.

Rumble - MAG InteractiveWie maakt de meeste woordjes, een heerlijk spel om samen met uw (klein)kinderen of anderen te spelen. U speelt drie rondes, dat de beste de meeste woordjes en punten mag leggen.

Maily: Your Kids' First Email - Goodnews.isNieuwe app, waarbij uw kleinkinderen zelf gemaakte tekeningen alleen naar u kunnen mailen (en niet de hele wereld)…

flickr hd - Breaking ArtFlickr is een programma om al uw foto’s op te bewaren in de cloud. Niet verkeerd als u bedenkt dat de harde schijf kapot kan gaan.

Dots for tots Free -SID OnLeer kleuters tellen, tekenen en het alfabet..gewoon door de punten te verbinden.

Recorder HD - Decipher MediaMis geen moment meer, als er een liedje wordt gezongen…opnemen, afluisteren is een peuleschil. Maar ook als er “enge” verkopers aan de deur staan….even de knop indrukken en opnemen maar. Niet gratis, maar een prachtige app.

 

Reacties zijn gesloten

Copyright ©2023. All rechten voorbehouden.