Receptenmaker: dé app om recepten te bekijken en opslaan

Receptenmaker: dé app om recepten te bekijken en opslaan

Vind u koken leuk of heeft u koken als hobby, dan heeft u natuurlijk in de loop der jaren aardig wat recepten verzameld. Waar vroeger kookboeken aangeschaft moesten worden, zijn recepten tegenwoordig in grote getale op internet te vinden. Zo zijn er websites met een heel breed assortiment van recepten of juist websites die specifiek op een bepaald thema gericht zijn.

Het is vrij lastig om recepten van al deze verschillende sites te bewaren. Bent u echter in het bezit van een iPad? Dan is er nu een oplossing voor, namelijk Receptenmaker.

 

Receptenmaker

Met de applicatie Receptenmaker kunt u eenvoudig recepten van bekende websites als AH Allerhande, Jumbo, VMT Koken, e.d. bewaren. Ook kunt u via de app makkelijk de database doorzoeken van verschillende kookblogs en deze permanent toevoegen.

Onder de categorie Kookboeken vind u alle actuele recepten terug van verschillende kookbladen die in de supermarkt of online terug te vinden zijn. Voorbeelden hiervan zijn de Allerhande, Hallo Jumbo en de recepten van het RTL tv-programma ‘The Taste’.
Ook is er een mogelijkheid om uw eigen kookboek te maken. Hierin kunt u uw zelfbedachte en persoonlijke recepten toevoegen, zodat u deze altijd kunt raadplegen.

Wanneer u recepten heeft opgeslagen in de app, is het zelfs mogelijk om hierin te zoeken op categorie als ‘lunch’, ‘hoofdgerecht’ of ‘nagerecht’.

Receptenmaker is een overzichtelijke applicatie en eenvoudig in het gebruik. De app biedt vele extra’s als een woordenboek voor verschillende kooktechnieken en een seizoenskalender.

De app Receptenmaker is gratis te downloaden in de App Store en u kunt 10 recepten opslaan en 3 kookboeken maken. Tegen een kleine vergoeding van €1,79 krijgt u ruimte voor 100 recepten extra en kunt u onbeperkt kookboeken toevoegen. Daarnaast krijgt u hiermee toegang tot de seizoenskalender en de kooktechnieken. .

Receptenmaker is een echte aanrader voor de kookliefhebber!

 

Reacties zijn gesloten

Copyright ©2023. All rechten voorbehouden.