Kindveilig met de juiste iPad beschermhoes

Kindveilig met de juiste iPad beschermhoes

De iPad is tegenwoordig ook een speeltje voor kinderen. In de App Store zijn vele applicaties te vinden die speciaal voor kinderen geschikt zijn. Denk hierbij aan spelletjes of apps waarmee kinderen leren lezen en schrijven, etc. Soms zijn kinderen echter zo enthousiast aan het spelen met de iPad dat ze deze per ongeluk laten vallen of een glas over het apparaat laten vallen. En u wilt natuurlijk dat, wanneer deze handelingen gebeuren, de iPad er ongeschonden uit komt. Een iPad beschermhoes biedt dan de juiste uitkomst.

Daarom iPadoma heeft de beste kindveilige beschermhoezen op een rijtje gezet. Zo hoeft u uw kleinkinderen niet constant in de gaten te houden om te zorgen dat er niks gebeurt met uw iPad.

Hieronder vind u een overzicht van hoezen die voorkomen dat uw iPad kortsluiting krijgt door omgevallen bekers of speeksel en die uw iPad beschermen tegen vallen en stoten.

Kiddipad

De KiddiPad is gemaakt van stevig en flexibel materiaal wat de schok opvangt als de iPad ergens tegenaan gestoten wordt of valt. Aan de hoes zit een handvat. Wanneer deze gekanteld wordt, kan deze gebruikt worden als steun om de iPad rechtop of schuin te zetten.
De geluidsknop is goed toegankelijk en de camera werkt aan beide kanten. Voor de ingang van de oplader zit een flapje.

Voordeel: Geluidsknop, camera, ingang koptelefoon en oplader goed toegankelijk
Nadeel: uitknop zit onder het hoesje

De KiddiPad is er voor de:
iPad 2,3 en 4 (€ 29,95)
iPad Air (€ 29,95)
iPad Mini (€ 27,95)
in de kleuren zwart, blauw, groen en roze.

Bij de KiddiPad zit een accessoirepakket bestaand uit een screenprotector, stylus pen, dust plug en een iPad doekje.

Fisher Price Create & Learn Apptivity iPad houder

De Fisher Price iPad beschermhoes heeft een ingebouwde screenprotector en wordt geleverd met een pen en 13 dubbelzijdige alfabetkaarten. In de App Store kan de Create and Learn Apptivity app gedownload worden en samen met de dertien dubbelzijdige meegeleverde alfabetkaartenleert uw kleinkind op een leuke manier alles over kleuren en letters, kunnen er puzzels gemaakt worden, spelletjes gespeeld worden en geleerd worden om letters te schrijven.
Met deze houder wordt de iPad niet alleen tegen vallen en stoten beschermt, maar ook tegen krassen en speeksel.

De beschermhoes is geschikt voor de iPad 1, 2 en Retina. Aanbevolen leeftijd is 3 – 6 jaar, vanwege de accessoires.

Fisher Price Apptivity iPad houder

Met deze beschermhoes wordt de iPad niet alleen tegen vallen en stoten beschermt, maar ook tegen krassen en speeksel.
Aan de bovenkant zit een handvat met kleurige ringen. Er zitten twee uitklapbare steunen aan de achterkant en door een van de twee steunen uit te klappen kan de iPad schuin geplaatst worden. Door beide steunen uit te klappen wordt de houder in de schommelstand gezet.

Voordeel: Stevig, de ingebouwde screenprotector.
Nadeel: De iPad beschermhoes is vrij zwaar. Nadat de houder wordt gesloten, is de aan- en uitschakelaar niet meer bereikbaar. De iPad moet dus ingeschakeld in de houder geplaatst worden. De home-knop kan afgedekt worden, maar dan moet wel eerst de juiste applicatie geopend worden.

Deze beschermhoes is geschikt voor de iPad 1, 2, 3 en iPad Air. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

Speck iGuy

Deze vrolijke iPad beschermhoes is licht van gewicht en heeft twee handgrepen waarmee kinderen de iPad makkelijk kunnen vasthouden. De behuizing is gemaakt van flexibel foam (schuim) waardoor de iPad tegen stoten en schokken beschermt wordt, zonder dat het gewicht toeneemt. De benen van de hoes maken het mogelijk om de iPad rechtop te zetten, zodat kinderen filmpjes kunnen kijken.  Als kleinkinderen nog vaak drinken omgooien of kwijlen is een aparte screenprotector wel aan te raden, want in deze hoes blijft het scherm onbedekt.

Voordeel: Eenvoudig in gebruik, grappig ontwerp en licht van gewicht, handvaten zorgen voor goede grip.
Nadeel: Door de benen en armen kan de iPad niet makkelijk in de portretmodus gehouden worden.

Deze beschermhoes is geschikt voor de iPad 1, 2, 3, iPad Air en iPad mini. De Speck iGuy is verkrijgbaar in knaloranje, limoengroen, paars en rood.

Trust iPad Mini kinderhoes


Deze iPad beschermhoes heeft een siliconen cover die de schokken dempt. De hoes is makkelijk vast te houden door de extra grote zijkanten.

Voordeel: U kunt makkelijk bij de openingen voor camera en oplader en de home-knop is makkelijk te bedienen.
Nadeel: Een screenprotector moet apart aangeschaft worden.

Deze beschermhoes is alleen geschikt voor de iPad Mini.

Trust Kids Proof Case & Stand


De Trust Kids iPad beschermhoes bestaat uit een schokabsorberende case met een stylus in de vorm van een waskrijtje, beschermfolie en ingebouwde standaard.

Voordeel: De hoes is zowel staand als liggend goed te gebruiken en alle openingen en knoppen blijven makkelijk toegankelijk.
Nadeel: Dat de knoppen en openingen makkelijk toegangbaar zijn, kan natuurlijk ook een nadeel zijn met kinderen.

Deze beschermhoes is alleen geschikt voor de iPad Mini. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Reacties zijn gesloten

Copyright ©2023. All rechten voorbehouden.